Golvläggare Layer Group

Våra tjänster

Våra tjänster

  • "Vår styrka ligger inte bara i vår förmåga att bygga, utan i vår förmåga att skapa värde och förändring. På Bruske Entreprenad är vi mer än bara ett byggföretag - vi är en partner som strävar efter att göra skillnad i varje projekt vi tar oss an."

  • Josh Ljungblom projektledare på Bruske Entreprenad
Målare ficka

Byggservice och renovering

Vi på Bruske Entreprenad erbjuder ett brett spektrum av byggservicetjänster för såväl mindre som större uppdrag. Våra erfarna servicesnickare utför allt från byte av lister och innerdörrar, till komplexa ytskiktsrenoveringar av lägenheter och lokaler. Genom noggrann planering och effektivt arbete, säkerställer vi högkvalitativa resultat och nöjda kunder.

Industrifärg

Vatten- och brandskadereparationer

Vi specialiserar oss på att återställa skador efter vattenläckage och bränder. Med vår omfattande expertis tar vi hand om hela processen, från skaderapport till sanering, rivning, avfuktning och slutlig återställning. Vi är väl bekanta med försäkringsbolagens krav på dokumentation och håller högsta standard genom varje steg av projektet.

Pensel roller

Renoveringar av lokaler och kontor

Bruske Entreprenad hanterar även större renoveringsprojekt av lokaler och kontor, främst inom ramen för våra befintliga avtal. Med vår breda kompetens och erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders behov och förväntningar.

Bidrag Till Hållbarhet

Ytskiktsrenovering av lägenheter

Vi genomför framgångsrika projekt inom ytskiktsrenoveringar för fastighetsägare, där vi skapar enhetliga och moderna boenden. Våra skräddarsydda lösningar möjliggör att varje lägenhet uppfyller kundens specifika krav och önskemål, samtidigt som vi säkerställer att projektet håller sig inom tidsramen och budgeten. Med vår förståelse för individuella behov och önskemål, ämnar vi på Bruske Entreprenad att skapa lösningar som inte bara förbättrar utseendet utan också livskvaliteten för hyresgästerna.

Kunder som referens

För oss är det viktigt att skapa förtroende och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi har flertalet återkommande kunder som uppskattar vårt erbjudande och goda samarbete.

Be Part Of Our Team