Våra kunder

Vi riktar främst vår uppmärksamhet mot våra ramavtalskunder, där vi etablerat långsiktiga samarbeten för att leverera högkvalitativa tjänster och skapa mervärde. Även om vårt huvudfokus ligger på våra ramavtal, tar vi ibland även uppdrag från kunder utanför dessa avtal för att möta deras specifika behov.

Snickare Tumstock

Kundmångfald hos Bruske Entreprenad: En styrka i vår verksamhet

Genom starka partnerskap med våra kunder strävar vi efter att fortsätta leverera enastående resultat och skapa värde för deras verksamheter. 

Nedan presenteras ett urval av våra kunder.

 

Sollentunahem Gata

Sollentunahem är en av våra ledande kunder inom byggserviceavtal. Vi utför en bredd av tjänster, inklusive rena servicejobb och renoveringar av deras fastighetsbestånd. Med en dedikerad personalstyrka på 2-3 snickare, arbetar vi effektivt för att upprätthålla högsta standard och leverera enastående resultat.

Svenska Bostäder Vitt

Svenska Bostäder är en annan betydande kund där vi likt Sollentunahem erbjuder byggserviceavtal. Vårt arbete sträcker sig från rena servicejobb till omfattande åtgärder för brand- och vattenskador samt andra renoveringsprojekt. Med vårt dedikerade team, säkerställer vi att deras fastigheter hålls i toppskick.

Stena Fastigheter

Vi har ett långvarigt samarbete med Stena Fastigheter där vi fokuserar på totalrenovering av tomma lägenheter. Genom att förnya kök, badrum och alla ytskikt förvandlar vi deras boenden till moderna och attraktiva hem. Årligen renoverar vi 100-120 lägenheter från Haninge i söder till Uppsala i norr.

Haningebostäder Webb

Haninge Bostäder är en annan av våra uppskattade kunder inom byggserviceavtal. Vi specialiserar oss på att åtgärda vattenskador och utför även renoveringar av lägenheter samt andra projekt som lokalanpassningar och takomläggningar.